Kontakta oss

Jorm Strindberg

Jorm Strindberg

VD/Projektledare

Jorm projektleder ROT projekt i form av stamrenoveringar, större, och mindre ombyggnadsprojekt samt hyresgästanpassningar. Han bistår klient som sakkunnig i tidiga skeden och ombesörjer hyresgästsamrådsprocessen vid stambyten. Jorm har även lång erfarenhet av underhållsplanering, statusbesiktningar samt produktions och investeringskalkyler.

072-327 46 47

jorm@artprojekt.se

Joakim Eleby

Joakim Eleby

Delägare/Projektledare

Joakim har mycket stor erfarenhet av att hjälpa främst fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar med deras fastigheter. Detta genom att ha arbetat 30 år som entreprenör inom ROT sektorn för just det yttre underhållet och har genom detta skaffat sig stor erfarenhet och kompetens samt förtroende.

079-068 15 59

joakim@artprojekt.se

Gabriel Tomás-Aminoff

Gabriel Tomás-Aminoff

Delägare, Projektledare och Kontrollansvarig

Gabriel har genom sin entreprenörsbakgrund stor erfarenhet av renoveringar, om-, till- och nybyggnationer samt en förståelse för dessas olika delars komplexitet. Gabriel har genom denna bakgrund erhållit förmågan att planera, hantera och respekterat kunna leda den utmaning som en entreprenad innebär från start till målgång. Förutom professionell projektledare är Gabriel även certifierad kontrollansvarig med behörighet K och då Art Projekt även nu tillhandahåller KA-tjänster. Gabriel som även har erfarenhet och är bevandrad i Construction Management är sedan den 1 mars 2021 delägare i Art Projekt AB.

070-729 83 71

gabriel@artprojekt.se

Örjan Grahn

Örjan Grahn

Projektledare

Örjan med lång erfarenhet inom entreprenad, är även legitimerad yrkeslärare inom måleri, därigenom finns gedigen spetskompetens inom samtligt förekommande måleriarbeten för inre och yttre underhåll.

Art Projekt utför därför även projektering av trapphusrenovering, fönsterrenovering med övrigt avseende måleri med behandlingar.

Örjan har även erfarenhet och kunskap om fastigheters olika tidsepoker med för dessa kulturella värden gällande både yttre och inre underhåll inom Art Projekt AB.

076-320 03 45

orjan@artprojekt.se

Christoffer Husén

Christoffer Husén

Byggledning/Projektsamordnare

Christoffer har mycket stor erfarenhet av fastigheter med förvaltning. I och med denna stora kunskap i kombination med sin sociala kompetens och vanan att leda och fördela arbeten så arbetar Christoffer främst som projektsamordnare inom våra större ROT-projekt.

076-220 10 99

christoffer@artprojekt.se

Joakim Söderman

Joakim Söderman

Projektering/Byggledning

Joakim Söderman erhåller en gedigen kunskap om fasader med konstruktioner. Denna kompetens med kunskap har han erhållit genom att under 25 år arbetat som murare med specialitet puts med för dom samtliga system marknaden erbjuder. I och med denna kompetens har Joakim i sin tidigare anställning även haft rollen att hantera eftermarknad med att söka förklaringar med åtgärder för att ställa utförande med material till rätta.

Joakim arbetar med projektering av rot, renoverings och ombyggnadsprojekt som rör det yttre underhållet så som fasader, balkonger, tak, fönster etc. Joakim byggleder även dessa från projektering till slutbesiktning. Joakim bistår även som sakkunnig i tidiga skeden.

073-986 61 00

soderman@artprojekt.se

Felipe-Andrés Bravo

Felipe-Andrés Bravo

Byggledning

Felipe-Andrés med bakgrund som byggledare till respekterad platschef erhöll även 2013 examen, Byggingenjör ROT.

I och med sin stora erfarenhet och kompetens med förståelse för sammanhanget i det komplexa så är Felipe-Andres mycket uppskattad hos våra kunder men även som medarbetare.

Felipe som även erhåller kompetens certifierad kontrollansvarig arbetar i sina uppdrag med bland annat projektledning av stambyten och rotprojekt, större ombyggnadsprojekt. Byggledare vid större rotprojekt, bygg-/projektledare vid mindre till medelstora rotprojekt.

070-961 03 62

felipe@artprojekt.se