Våra tjänster

ROT

ROT är en förkortning av Renovering - Ombyggnad och Tillbyggnad. Vi på Art Projekt AB har ett stort kunnande om 30-års erfarenhet inom alla typer av ROT-projekt.

Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm

Projekt & byggledning

Vi på Art Projekt AB tillhandahåller projektledare samt byggledare för styrning av stambyten och rotprojekt, större och mindre ombyggnadsprojekt samt fasader, fönster, balkonger och resterande yttre underhåll.

Lägenhetshus en solig dag

Projektering

Ombyggnads / nybyggnadsprojekt är ofta komplexa och krävande och projektering är en viktig del under byggprocessen. Under projekteringen hjälper vi våra kunder med upprättande av program - och systemhandlingar, bygghandlingar, beskrivningar, ritningar mm. Alla handlingar baseras efter fastighetens behov och fastighetsägarens / föreningens önskemål. Vi är även behjälpliga med bygglovs hantering och övriga myndighetskontakter.

Gula stenhus
Stenhus i Gamla Stan, Stockholm

Stambyten

Stambytesprojekten är hjärtat i vår verksamhet. Vi har sedan 2000-talet varit verksamma inom byggprojektledning där vi huvudsakligen styr stambytes projekt i bostads och kommersiella fastigheter. Vi hjälper våra kunder med investering, projektering, myndighetskontakter, upphandling, samt byggledning. Vi ombesörjer evakueringssamordning och hanterar samrådsprocessen vid stambyten. VI tillhandahåller även tjänster som kontrollansvarig samt hyresförhandling/hyressättning vid våra projekt.

Betonghus

Besiktning & kalkyl

Vi på Art Projekt AB bistår ofta som sakkunniga i tidiga skeden, i detta arbete ingår b.la upprättande av statusbesiktningar, kalkyler samt fastighetsanalyser. Vi upprättar även underhålls planer som beskriver tiden för renoveringsbehov samt framtida kostnader. Vi tillhandahåller besiktningar så som förbesiktning, slutbesiktning, efterbesiktning, och garantibesiktning.

Hotell Kung Carl vid Stureplan

Fasad, fönster, balkong

Art Projekt AB har en egen avdelning avseende det yttre underhållet. Det yttre underhållet avser fasader, fönster, balkonger, tak och plåtslageriarbeten mm. Vi är även där behjälpliga med statusbesiktningar, upprättande av tekniska beskrivningar, projektering, upphandling och byggledning samt entreprenadbesiktning.

Ett rosa stenhus på Kungsgatan i Stockholm