Om oss

ART Projekt AB leder stora som små byggprojekt från idé till färdigställd produktion åt externa uppdragsgivare. Vi lägger stor vikt och engagemang i ditt uppdrag från början till slut för kvalitetens skull.

Sedan 1999 har ART Projekt AB varit verksam inom byggprojektledning där företaget har huvudsakligen lett ROT-projekt i bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi vårdar och förvaltar den fina Stockholmskänslan från city ut till förorterna.

ROT

ROT

ROT är en förkortning av Renovering - Ombyggnad och Tillbyggnad. Vi på Art Projekt AB har ett stort kunnande om 30-års erfarenhet inom alla typer av ROT-projekt.

Projekt & byggledning

Projekt & byggledning

Vi på Art Projekt AB tillhandahåller projektledare samt byggledare för styrning av stambyten och rotprojekt, större och mindre ombyggnadsprojekt samt fasader, fönster, balkonger och resterande yttre underhåll.

Projektering

Projektering

Ombyggnads / nybyggnadsprojekt är ofta komplexa och krävande och projektering är en viktig del under byggprocessen. Under projekteringen hjälper vi våra kunder med upprättande av program - och systemhandlingar, bygghandlingar, beskrivningar, ritningar mm. Alla handlingar baseras efter fastighetens behov och fastighetsägarens / föreningens önskemål. Vi är även behjälpliga med bygglovs hantering och övriga myndighetskontakter.

Stambyten

Stambyten

Stambytesprojekten är hjärtat i vår verksamhet. Vi har sedan 2000-talet varit verksamma inom byggprojektledning där vi huvudsakligen styr stambytes projekt i bostads och kommersiella fastigheter. Vi hjälper våra kunder med investering, projektering, myndighetskontakter, upphandling, samt byggledning. Vi ombesörjer evakueringssamordning och hanterar samrådsprocessen vid stambyten. VI tillhandahåller även tjänster som kontrollansvarig samt hyresförhandling/hyressättning vid våra projekt.

Besiktning & kalkyl

Besiktning & kalkyl

Vi på Art Projekt AB bistår ofta som sakkunniga i tidiga skeden, i detta arbete ingår b.la upprättande av statusbesiktningar, kalkyler samt fastighetsanalyser. Vi upprättar även underhålls planer som beskriver tiden för renoveringsbehov samt framtida kostnader. Vi tillhandahåller besiktningar så som förbesiktning, slutbesiktning, efterbesiktning, och garantibesiktning.

Fasad, fönster, balkong

Fasad, fönster, balkong

Art Projekt AB har en egen avdelning avseende det yttre underhållet. Det yttre underhållet avser fasader, fönster, balkonger, tak och plåtslageriarbeten mm. Vi är även där behjälpliga med statusbesiktningar, upprättande av tekniska beskrivningar, projektering, upphandling och byggledning samt entreprenadbesiktning.

Urval av projekt

Den Gyllene Freden

Österlånggatan 51

Kv. Ludvigsberg 3

Söder Mälarstrand 25-45

Kv. Svenska Högarna 4

Kärrtorpsvägen 89-93

Jobba hos oss

Projektledare till Art Projekt

Hos Art Projekt får man arbeta med många utmanande och omväxlande uppdrag i en stimulerande miljö. Vi erbjuder stora möjligheter till personlig utveckling och utbildning. I ART Projekt får du chansen att vara med och påverka företagets utveckling. Våra klienter består idag av fastighetsbolag, förvaltare, fackförbund, försäkringsbolag och privata fastighetsägare. Har du även förmågan/drivkraften att få in nya projektledningsuppdrag till ART så är du den vi söker.

Befattningsbeskrivning

Som projektledare hos Art Projekt får man leda och administrera större bostadsprojekt (stambyten, rotprojekt), större och mindre ombyggnadsprojekt samt hyresgästanpassningar. De flesta av våra projekt leds från projektering till slutbesiktning. Våra projektledare har ofta direkt ansvar för en egen projektportfölj och ska därmed stå för ekonomisk och teknisk rapportering till klient. Man ska även agera som sakkunnig i olika byggrelaterade frågor.

Kompetenskrav

Du bör ha minst 5 års erfarenhet av arbete som byggprojektledare, gärna med någon form av specialinriktning, erfarenhet från produktionsledet, projektkalkylering och ekonomirapportering. Du skall kunna arbeta både i grupp och under eget ansvar. Kvalitetsansvar enligt PBL är en merit men inte ett krav. ART Projekt söker hela tiden kompetenta och drivna medarbetare. Känner du dig nyfiken på hur vi jobbar? Kanske vet att du kan bidra till företaget. Skicka då in ditt CV och förklara lite vem du är till Jorm Strindberg, jorm@artprojekt.se.

Kontakta oss

Jorm Strindberg
VD/Projektledare

  072-327 46 47
  jorm@artprojekt.se

Jorm projektleder ROT projekt i form av stamrenoveringar, större, och mindre ombyggnadsprojekt samt hyresgästanpassningar. Han bistår klient som sakkunnig i tidiga skeden och ombesörjer hyresgästsamrådsprocessen vid stambyten. Jorm har även lång erfarenhet av underhållsplanering, statusbesiktningar samt produktions och investeringskalkyler.

Joakim Eleby
Delägare/Projektledare

  079-068 15 59
  joakim@artprojekt.se

Joakim har mycket stor erfarenhet av att hjälpa främst fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar med deras fastigheter. Detta genom att ha arbetat 30 år som entreprenör inom ROT sektorn för just det yttre underhållet och har genom detta skaffat sig stor erfarenhet och kompetens samt förtroende.

Inger Eriksson
Ekonomiansvarig

 
  inger@artprojekt.seChristoffer Husén
Byggledning/
Projektsamordnare

  076-220 10 99
  christoffer@artprojekt.se

Christoffer har mycket stor erfarenhet av fastigheter med förvaltning. I och med denna stora kunskap i kombination med sin sociala kompetens och vanan att leda och fördela arbeten så arbetar Christoffer främst som projektsamordnare inom våra större ROT-projekt.

Örjan Grahn
Projektledare

  076-320 03 45
  orjan@artprojekt.se

Örjan med lång erfarenhet inom entreprenad har även en gedigen yrkeslärare utbildning och spetskompetens inom främst måleri med fönsterrenovering etc. Detta skapar ytterligare bredd inom Art Projekt och därför vi nu även kan erbjuda projektering trapphusrenovering, fönsterrenovering med övrigt avseende måleri med behandlingar. Örjan har även erfarenhet och kunskap om fastigheters olika tidsepoker med för dessa kulturella värden och då han främst arbetar inom Art Projekt AB´s yttre underhåll.

Vi bevarar Stockholm